25. toukokuuta 2016

Minifee Mio

Sain stailattua Mion ja päätin samalla, että nuken nimeksi tulee Friia.

Friialla on nyt ruskeat Enchanted Dollin silmät, jotka hankin alun perin Aarnille. Ostan Friialle toiset silmät, kun sopivat tulevat vastaan. -Tai mahdollisesti Aarnille, koska nämä tuntuvat sipivan Friialle varsin hyvin.

Sininen Lutsin peruukki tulee jäämään tytölle. Mekko on lainassa muilta minifee -tytöiltä, mutta tulen varmasti tekemään tälle vielä omia vaatteita. Lisäksi suunnitelmissa on hankkia nukelle omat korkkarijalat ja tehdä jonkinlainen manikyyri.








22. toukokuuta 2016

MNF Box Opening! (varoitus: kuvissa naku nukke)

Viime postauksessa mainitsemani nukke saapui kotiin! Ostin neidin toiselta harrastajalta, joten minun ei tarvinnut odotella kauaa. Tosin, kun nukke on tuloillaan, niin parikin päivää saattaa tuntua piinaavan pitkältä ajalta...



Otsikko paljastikin jo, että kyseessä on uusi Fairylandin minifee -nukke. Minulla on ennestään pari minifee -boksia ja ne ovat kaikki harmaita. Oli hauska yllätys, että tämä laatikko on tumman violetti.

Ja kuten kuvasta voi päätellä, sain Iridan avustajaksi laatikon penkomiseen. -Tosin Irida tuntui innostuvan enemmän siitä, että saisi olla itse siinä samalla kuvattavana.





Suojan alta löytyi manuaali, aitoustodistus sekä kortti, joka ei kuitenkaan ole kyseisestä nukesta. Myös muiden minifee -nukkejeni mukana on tullut kortti, joka on ollut toisesta nukesta.




Ja itse nukke: Minifee Mio.




Miolla on Moe Line -kroppa. 

Muilla firman nukeillani on Active Line -kroppia, joten oli hauska viimeinkin saada yksi erilainen minifee nukkeporukkaani. Moe Line -kroppa eroaa hiukan Active Linesta, mutta on pääpiirteittään saman tyylinen. Suurimpia eroja ovat pituus, jalkojen koko sekä kiinnitettävyys magneeteilla ja lantiojointin puute. Teen joskus ihan kunnon, kuvallisen vertailun näistä, mutta nyt takaisin Mioon! 



Miolla on firman default meikki. Nukke on alunperin ostettu osana Queen of Hearts -settiä, jossa Mio alkujaan julkaistiin. Minusta Mion faceup on todella nätti.

Nukella oli tullessaan siniset lasisilmät, jotka sopivat hyvin mutta menevät kuitenkin pian vaihtoon, koska olen tykästynyt uretaaneihin. Tässä kuvassa nukke on juuri nostettu laatikosta, joten en ole vielä ehtinyt suoristaa silmiä. Mutta hei, kukapa ei olisi vähän pöllähtänyt pitkän matkan jäljiltä?



Ihanan pienet ja söpöt kintut! Nämä jalat ovat niin pikkuiset, ettei minulla ollut edes niihin sopivia kenkiä.



Onneksi hartsilapsien kirppis pelasti jälleen ja toinen harrastaja myi minulle sopivat kengät. Nämä saapuivat täydellisesti samana päivänä nuken kanssa!


Julkaisen tytöstä piakoin kunnon esittelykuvia. ^^

20. toukokuuta 2016

Peruukkien sovitusta Illusialle

Tilasin Crobidolls -kimpassa pari peruukkia nukeille. Illusia pääsi mallailemaan niitä, etenkin ensimmäinen tuntuu sopivan ihan kivasti neitoselle.

Minusta tämä murrettu vaaleanpunainen on jotenkin tosi ihanan värinen. Lisäksi peruukin malli on kaunis. Vähän vain huolestuttaa se, miten nuo kiharat kestävät käytössä, kun peruukissa on jo ensimmäisessä kokeilussa muutama karva pörröllään...





Tämän peruukin taas ajattelin alunperin Aarnille. Olin aluksi miettinyt pojalle sellaista lumi/jää -teemaa ja valkoisia ripsiä, mutta muutin mieltäni poikaa meikatessa. Ehkä tälle kuitenkin tulee vielä jossain vaiheessa käyttöä. Värit ainakin ovat mieleeni! Valkoisen ja turkoosin yhdistelmä on ihanan raikas ja peruukin malli muutenkin kiva ja siisti.



Lisäksi vähän jännittäviä uutisia! Minulle on tulossa uusi nukke. Se oli heräteostos, koska en malttanut olla tarttumatta tilaisuuteen, kun haaveilemani nukke sattui olemaan tarjolla Suomen sisällä. Tämä on siis tulossa toiselta harrastajalta. Kerron nukesta lisää sitten, kun hän kotiutuu, mutta en malttanut olla intoilematta asiasta. ^^

17. toukokuuta 2016

Kuvia kevätmiitistä

Tässä muutamia kuvia kevään nukkemiitistä. Itse miitti järjestettiin jo maaliskuussa, mutta parempi julkaista kuvia myöhään, kun ei ollenkaan!

Ensin ryhmäkuva kaikista miitin nukeista. Paikalla oli paljon ihania eri kokoluokan nukkeja!



Miitin pienimpiä nukkeja.



Ja sd -kokoluokan nukkeja. Pienempi on Fairylandin Feeple ja suurempi on Iplehousen neitonen.




Doll Chateaun tyttöjä.



Msd -nukkeja. Minun nuket pääsivät hieromaan tuttavuutta muiden nukkejen kanssa.






Irida pääsi istumaan toisen nuken syliin. Fairylandin minifee näyttää hauskasti lapselta Iplehousen sd:n rinnalla. 



Dear Mine Doll:n suloisia kissoja.




Muita nukkeharrastajia on huippua nähdä ja on kivaa päästä katsomaan (ja hipelöimään) erilaisia nukkeja. Seuraavaa miittiä odotellen!

8. toukokuuta 2016

Yder Elf eli Aarni

Minifee Yder Elf sai viimeinkin nimen: Aarni.

Aarni on Suomalaisessa mytologiassa metsässä asuva haltia, joka vartioi aarretta. Aarteen lähellä palaa usein aarnivalkea, joka syntyy Aarnin poltellessa hometta aarteensa päältä. Aarni käyttää myös joskus kotkan hahmoa. Mietin vähän, että tekisin jossain vaiheessa pojalle kotka -aiheisen tatuoinnin.

Nimeämisen kunniaksi napsin pojasta kuvasarjan. Uutta näissä ovat farkut, jotka tilasin Aarnille Ebaysta sekä paita ja kamera, jota saapuivat Tata -kimpan mukana.

Peruukki on Leeken mohair -peruukki, jonka hankin jokin aika sitten. Peruukkia oli ihan tuskaa asetella ja stailata, kun kaiken muun lisäksi staattinen sähkö pamautti sen ilmaan, mutta lopulta se asettui kivasti. Peruukki on ihanan silkkisen pehmeä.












Parvekkeella oli niin lämmintä, että Aarni tarkeni pitää paitaa auki...


3. toukokuuta 2016

Pääpostia!

Nukkekokoelmani karttui jälleen hiukan... tai oikeastaan yhden pään verran. Ostin pään ulkomailta toiselta harrastajalta. Tarkoitus on hankkia tälle vielä ihan oma kroppakin.

Alkuun pari avaamiskuvaa.




Tadaa! Kyseessä on Fairylandin Fairyline Sia valkoisella iholla. Ihastuin moldiin heti, kun se julkaistiin. 

Sia on firman limited nukke, jota myytiin rajoitettu erä uudessa fairyline -kropassa. Sia on merenneito ja kropassa on mahdollista vaihtaa pyrstö jalkojen tilalle. En kuitenkaan tarvitse merenneitoa tai monimutkaista kroppaa, joten päätin etsiä Sia -pään käytettynä jälkimarkkinoilta, mikäli siis joku malttaisi luopua omastaan. Ja minulla oli hyvä tuuri! 

Tarkennuksena vielä, että pää sopii myös perinteiseen minifee kroppaan ja ajattelin ostaa tai tilata tälle sellaisen, kunhan sopiva tulee vastaan. Alla olevissa kuvissa Sia lainailee normaalin sävyistä minifee kroppaa Sifreltä.




Päällä oli valmiina custom meikki, jonka on tehnyt BlueRoseArkelle. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä nukelle aivan erilainen meikki ja tyyli, mutta ihastuin tähän rohkeaan meikkiin, kun näin sen livenä. Päätin muuttaa hahmon toiseksi ja pitää meikin toistaiseksi. 

Peruukki on täydellinen mutta silmät tulevat vielä vaihtumaan. Lisäksi päältä puuttuvat ripset, joten lisään ne sille jossain vaiheessa.






Olen todella innoissani tästä nukesta, tai oikeastaa päästä! Tälle sopii täydellisesti hahmo, jota kehittelin alunperin Pandoralle (minifee Risse). Edellä mainittu hahmo ei kuitenkaan sopinut Pandoralle, joten muutin sen toiseksi. 

Kunhan saan tälle kropan, niin alan kehittelemään hahmoa pidemmälle. Mutta ennakkotietona sen verran, että nuken nimi on Serafina. 

Serafina on virvatuli, joka elää Lapin soilla ja houkuttelee retkeilijöitä eksyksiin poluilta sekä silloin tällöin suonsilmäkkeisiin.