30. toukokuuta 2014

Ponimerkki

Löysin viimeinkin G1 kangasmerkin! Ja kaikeksi iloksi vielä Sweet Stuffin, saman ponin jonka sain joskus ponitestistä itselleni. Kyseinen poni komeilee testin jäljiltä yhä blogini sivupalstalla.

Aluksi aikomus oli ommella merkki opiskelijahaalareihin paalupaikalle, eli etureiteen. Mutta nyt en tiedä maltanko, kun se on niin hieno. Tosin saahan sen aina irrotettua parempaan paikkaan, kun opiskelut ovat ohi. Mutta joka tapauksessa riemuitsen kovasti tästä merkistä!


Ja lisäksi vielä kuva söpöilevästä Adairasta. Kuvan ottamisen jälkeen huomasin, että nuken polvi on asettunut hassusti, pahus! Mutta on tämä silti söpö kuva. Pitää ottaa joskus uusi versio samasta asennosta.


28. toukokuuta 2014

NSS Magic Star

Uutta jälleen ponirintamalla! NSS Magic Star on vuodelta 1985-1986. Poni on nukaton ja eri posessa oleva versio perus Magic Star ponista, joka kuuluu So Soft Ponies -sarjaan. Kun löysin ponin, niin tuijottelin vain pitkään sen symbolia ja kavioita, kun en tunnistanut versiota. Löytyihän se sitten netistä.

Tässä ponissa on ihanan kesäiset sävyt!



Poni ennen kunnostusta. Siinä oli likaa ja tahmainen tukka.


Magic Star samaan aikaan löytyneen ja samassa posessa olevan kaverinsa Sweet Delightin kanssa. Nämä kaksi ovat aika söpöjä yhdessä!



25. toukokuuta 2014

Uusi peruukki, mekko ja kengät

Adairan uusi peruukki saapui eilen. Se on vielä ihanampi, kuin kuvittelin! Olen ihan hulluna tuohon violetin sävyyn. Ja se tuntuu sopivan Adairallekin hyvin. Lisäksi peruukin latvat asettuvat kauniisti. Jee!

Ompelin neitosen pinkin mekon edellisyönä. Ajattelin, että malli on niin yksinkertainen, että hurautan sen pikaisesti ennen nukkumaan menoa. Mitä vielä! Kaavaa sai muokkailla ja ompelukone takkuili. Ja sitten koneesta loppui lanka. Ompelin pääntien ja selän nappikaistaleet käsin. Mutta tuli siitä sentään sellainen, kuin pitikin! Pääsin nukkumaan vasta kolmelta ja seuraavana päivänä väsytti töissä.


Ostin jokin aika sitten Adairalle Dollzonen mustat maiharit, mutta en ollut vielä ehtinyt kokeilla niitä, kun eivät oikein käyneet yksiin pitsimekkojen kanssa. Tähän mekkoon taas sopivat hyvin. Voisin huolia tuollaiset itsellenikin!

Uutta on myös Adairan kaulakoru. Löysin H&M:ltä alennuksesta sormuksia, joissa roikkuu pientä tilpehööriä. Ne pienet koristukset ovat ihan täydellisiä nukkejen kaulakoruihin!


Ja lisää kuvia peruukin kera.




Adaira alkoi vähän väsyä poseeraamaan.

Adaira: "Hei, eikö nää riitä jo? Mä menen ainakin nukkumaan. Kello lähenee yhtätoista ja se naapuriparvekkeen mies taas töllöttää."


Olen tilaamassa paria uutta peruukkia ja tämän violetin seurauksena alkoi kiinnostaa myös vaalean pinkki peruukki. Rahanmeno on kauheaa, mutta onneksi on kesätöitä!

23. toukokuuta 2014

Steamerin uusi tukka

Steamer kuuluu Big Brother ponies -sarjaan, eli kotoisasti isoveliponeihin, ja on vuodelta 1987. Poni on suhteellisen hyvässä kunnossa, jos karvoja ja häntäruostetta ei lasketa mukaan. Karvat ovat kokeilleet kokeilevan kotiparturin saksia.


Vaihekuva. Poni on puhdas ja odottaa uusia karvoja. Ennen tätä, ei ole tullut taas aikoihin rootattua poneja. Ja sain vain kaksi neulaa katkaistua! Lienee aika ostaa uusia.


Tadaa! Parvekkeella auringossa. Nätti poika siitä tuli. Ja uskokaa tai älkää, jopa täällä pohjolassa tarkenee jo oleskella parvekkeella! Kesäilmat alkoivat maanantaina, saa nähdä kauan kestää.




Ja lopuksi vielä tunnelmallinen yökuva Steamerista. Steamer kehaisi jopa laittavansa kuvan nettideitti-ilmoitukseensa. Steamer on toistaiseksi ainoa sinkku Big Brother ponini.  Muut ovat joutuneet jo parituksen kohteeksi.

Steamer: "Jos nyt ei tammat lämpene, niin ei sitten millään!"


17. toukokuuta 2014

Ringlets

Ringlets oli pitkään yksi haaveponeistani. En uskonut, että saisin sen lopulta niinkin helposti käsiini, kuin kirpparilta poimimalla. Erityisesti tässä ponissa viehättää soma otsatukka ja kasari kreppikiharat. Ponin harjaksista tulee lapsuus mieleen. Se, miten äidilläni oli tapana kihartaa tukkaani kreppiraudalla ennen kavereiden synttäreitä ja miten kauan siinä aina kesti!

Ringlets on julkaistu vuonna 1993. Tämä on International poni ja se kuuluu Great Hair Ponies -sarjaan. Ilokseni kiharat säilyttivät muotonsa vielä pesunkin jälkeen.




14. toukokuuta 2014

Adairan uusi mekko ja pilvinen päivä

Pilvisen päivän kunniaksi päädyin kuvailemaan Adairaa parvekkeella. Ilokseni myös naapuriparvekkeen omistajat tulivat ulos tupakille ihmettelemään tempaustani... Oli heillä ainakin katseltavaa, kun asettelin nukkea ja kontin lattialla kamera kourassa.

Ompelin Adairalle jokin aika sitten mekon ja tein uuden helmipannan. Tähän mekkoon tein kaavat samalla, kun väsäsin kaavoja korsettiin. Itse korsetti on kuitenkin vielä työn alla. Kengät ovat Ebaysta ja sukat Etsystä. Oli hyvää tuuria, että mekon kangas sopii yhteen kenkien printin kanssa, sillä ostin kankaan jo ennen nukkea.







Tilasin jokin aika sitten nukelle myös kauniit, käsityönä tehdyt silmät, mutta en ole vielä malttanut vaihtaa niitä. Nuo siniset silmät ovat niin kivan valoisat ja ehdin jo tottua niihin. Ehkä kuitenkin maltan kokeilla uusia jossain vaiheessa.

7. toukokuuta 2014

Sweet Delight

Sweet Delight on vuodelta 1991 ja kuuluu Cookery Ponies -sarjaan. Tämä on international, eli euroopassa myytävänä ollut poni.

Löysin Sweet Delightin kirpparilta ja sitä sai hiukan puunailla. Minusta tämän ponin muffinisymbolit ovat jotenkin tosi söpöt!



Tämä postaus jäi ponien osalta nyt vähän lyhyeksi, koska yöllä ei sanat meinaa riittää.

Näin yleisesti kevääni on mennyt aika tehokkaasti gradun ja töiden parissa. Lisänä vielä kariutunut suhde. Ponit ja nuket ovat jääneet viime aikoina siis hieman vähän vähemmälle huomiolle. Olen kuitenkin haaveillut laittavani tilaukseen uuden (ellen peräti kaksi!) bjd -nukkea, kunhan saan vain päätettyä muutamasta vaihtoehdosta mitkä. Ne, kun ovat kaikki niin ihania! Lisäksi muutama talven aikana hankkimani poni vielä esittelemättä, joten kyllä näitä postauksia riittää.

Lopuksi vielä tunnelmiin sopiva maisemakuva vapulta. Taivas oli hieno ja rannassa vielä jäätä.