16. helmikuuta 2012

FIM: Plumsweet

Olen tämän vuoden aikana ostellut vain G4 -poneja. G1 -poneja olen suunnitellut ostavani, en vain ole vielä löytänyt haluamiani sopivan hintaisina ja kuntoisina. Joka tapauksessa tässä kuitenkin uusin ostokseni: Plumsweet.

Plumsweet on tosi ihanan värinen. Tykkään erityisesti tuosta harjasta. Tosin uuden kampauksen tämä tulee saamaan, kunhan vain ehdin tehdä.



 Ponin mukana tullut eläinkaveri on ilmeisesti jonkin sortin hamsteri? No, söötti kuitenkin.



Lähikuvia. Ponin toisessa silmässä on tehdasvirheenä musta piste, jota en tietenkään huomannut kaupassa.



Plumsweet vetää eläinkaveriaan kärryissä. 

14. helmikuuta 2012

9. helmikuuta 2012

Vanhat Ponimukit

Sain lopultakin aikaiseksi kuvata vanhat ponimukit. Kaikki mukit ovat vuodelta 1986. Näitä olemme siskojen kanssa lapsina käyttäneet ahkerasti. Kaikki mukit ovat haalistuneita ja kuluneita, mutta ehjiä. Meillä oli myös toisenlaisia, pienempiä ponimukeja, mutta en tähän hätään löytänyt niitä. Sisko taisi ehtiä ensin apajille! :D


Mukien pohjissa on seuraavanlainen painatus. Ihmeen hyvin tuon sateenkaaren värit ovat säilyneet. Musta on haalistunut eniten.


 Fizzy


Buttons. Tämä oli lapsena suosikkini. Pitäisi hommata Buttons ihan poninakin.


Ja lopuksi Cherries Jubilee. Tämä vaaleanpunainen oli tietenkin minun oma muki. Harmi vain, että se on näistä kaikkein kulunein.


Täytyy kyllä myöntää, että on ihme, että nämä mukit ovat vielä ehjiä. Onnistuin nimittäin lapsena tuhoamaan uskomattoman määrän juomalaseja ja muita astioita sekä yhden ison Aalto -maljakon (auts).

2. helmikuuta 2012

FIM: Dewdrop Dazzle

Helmikuu alkoi samaan tapaan, kuin tammikuukin, eli uuden ponin ostamisella. Viivyttelin kaupassa leluhyllyn luona, kun en osannut valita kahden ponin väliltä. Lopulta avokki tokaisi, että on ihan sama kumman niistä nyt otan: "Sä ostat ne kaikki kuitenkin." Täytyy myöntää, että repesin.

Uusin hankinta: Dewdrop Dazzle. Ponin värit ovat ihanan raikkaat ja meikeistä tulee mieleen G1 Tropical Ponies -sarja (+ ne kaikki muut joilla tuota luomiväriä oli).



Ponin mukana tuli söötti ankka.




Koko settiin sisältyi ponin lisäksi ankka, kärry ja kampa. Kerrankin muistin ottaa myös kamman kuvaan!


Tykkään tästä ponista erityisen paljon. Pitää tosin taikoa sille vielä uusi kampaus, kun alkuperäinen on niin tylsä.